Close

Sebas Groot

Kunst en Route: Marion van Dam in gesprek met kunstenaar Sebastiaan Groot.

Sebas Groot, student kunstgeschiedenis en winnaar van het NTR-programma Project Rembrandt, exposeert in zijn thuisdorp Egmond aan den Hoef. Ik had een fijn gesprek met hem waarin hij dieper ingaat op wat hem beweegt tot bewustzijnsvergroting van een actueel thema. Naast het winnende doek 'Het Vallend Boek', laat de expo nieuw werk zien en een bijzondere videopresentatie die het thema bekrachtigd. Tot en met 16 februari te zien en beleven in Galerie De Kapberg.Nieuwe aflevering 'Kunst en Route' bij RTV80. Programmamaker Marion van Dam in gesprek met kunstenaar Sebastiaan Groot tijdens zijn expositie in Galerie De Kapberg in Egmond aan den Hoef. Camera: Harry Plaatsman.

Geplaatst door RTV80 op Woensdag 5 februari 2020
Sebas Groot, student kunstgeschiedenis en winnaar van het NTR-programma Project Rembrandt, exposeert in zijn thuisdorp Egmond aan den Hoef. Ik had een fijn gesprek met hem waarin hij dieper ingaat op wat hem beweegt tot bewustzijnsvergroting van een actueel thema. Naast het winnende doek ‘Het Vallend Boek’, laat de expo nieuw werk zien en een bijzondere videopresentatie die het thema bekrachtigd. Tot en met 16 februari te zien en beleven in Galerie De Kapberg.

Nieuwe aflevering ‘Kunst en Route’ bij RTV80. Programmamaker Marion van Dam in gesprek met kunstenaar Sebastiaan Groot tijdens zijn expositie in Galerie De Kapberg in Egmond aan den Hoef. 
Camera: Harry Plaatsman.

Sebas Groot, student kunstgeschiedenis en winnaar van het NTR-programma Project Rembrandt. Ik heb een fijn gesprek met hem waarin hij dieper ingaat op wat hem beweegt tot bewustzijnsvergroting van een actueel thema. Naast het winnende doek ‘Het Vallend Boek’, laat de expo nieuw werk zien en een bijzondere videopresentatie die het thema bekrachtigd.

De expositie van Sebas Groot was te zien tot en met 16 februari 2020 in Galerie De Kapberg, Egmond aan den Hoef.

© 2023 Marion van Dam | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.