Close

Flippen in het OV

Waar kun je onopvallender intieme gesprekken afluisteren dan in het OV? Precies. Twee tienermeisjes zitten vlakbij en raken een gevoelig onderwerpje. Ik draai m’n hoofd naar het midden voor de optimale frequentie. That’s me.
‘Hij zei dat hij haar op een feestje had ontmoet en deze week afgesproken heeft met haar te gaan lunchen.’
‘Is dat niet fucking lullig voor jou dan?’
‘Ja maar weet je, het was een feestje…hij kent haar verder niet ofzo.’
‘Ik zou flippen als mijn vriendje ging lunchen met een meisje die hij één keertje op een feestje heeft ontmoet.’
’Tss…ja.. Want als hij haar nou al kende ofzo..’
‘Maar wie betaalt die lunch dan?’
‘Dat weet ik niet.’
‘Als mijn vriendje ging lunchen met een meisje die hij één keertje heeft ontmoet op een feestje en hij betaalt, dan zou ik fucking flippen.’
Jammer, ik word afgeleid door een jongeman naast mij gezeten, die in tupperware verpakte döner kebab uit zijn Eastpack tovert en dat vervolgens onder fingerfood rekent. Ik ben er flipping fuck helemaal uit.

Marion van Dam – 17 januari 2020 gepubliceerd in Flessenpostuitbergen.nl

© 2023 Marion van Dam | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.