Close

THEATERVOORSTELLING ‘UnderCover’

Het had een lange aanloop, met avonden vol muziek, arrangementen smeden en stapelgekke scripts bedenken. Vele noten op de zang- en harde lachsalvo’s verder, ontstond zoetjesaan een verhaal, dat de broodnodige vorm kreeg toen regisseur Remy van Tilburg zich er tegenaan ging bemoeien. Our man!

Een drietal belandt in een ogenschijnlijk onoverkomelijke situatie. De houvast aan televisiehelden en openheid over elkaars lustige verlangens, irritaties en obsessies, maakt ‘UnderCover’, een bizar maar bovenal humoristisch verhaal over liefde en troost. Visueel en muzikaal ondersteund door een onmiskenbare ode aan de seventies & eighties! Met Huub Metselaar en Jac Groot.

En meer ga ik niet verklappen.. Zaterdag 21 september te zien in theater Koningsduyn Castricum. Nu kaarten verkrijgbaar via: https://www.geesterhage.nl/productie/undercover/