Close

Uitverkocht!

Het had een lange aanloop, met avonden vol muziek, arrangementen smeden en stapelgekke scripts bedenken. Vele noten op de zang- en harde lachsalvo’s verder, ontstond zoetjesaan een verhaal, dat de hoognodige vorm kreeg toen we regisseur Remy van Tilburg bij ons plan betrokken. Our man!

Een drietal belandt in een ogenschijnlijk onoverkomelijke situatie. De houvast aan televisiehelden en openheid over elkaars lustige verlangens, irritaties en obsessies, maakt ‘UnderCover’, een bizar maar bovenal humoristisch verhaal over liefde en troost. Visueel en muzikaal ondersteund door een onmiskenbare ode aan de seventies & eighties! Met Huub Metselaar en Jac Groot.

En meer ga ik niet verklappen.. Kaarten verkrijgbaar via: https://www.geesterhage.nl/productie/undercover/

© 2023 Marion van Dam | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.