Close

Are You Watching?

Verlang je naar soepel lopende bewoordingen voor je redactionele, journalistieke, commerciële of persoonlijke teksten? Worstel je met een speech, met de voorbereiding van een presentatie of schrijf je een boek of item over een bijzondere periode in je leven? Vaak heb je het verhaal of idee helder in het hoofd maar mis je nog de juiste vorm en woorden om een situatie overzichtelijk en geheel naar jouw gevoel te omschrijven.  

Zal ik helpen je unieke verhaal te vertellen met exact de juiste woorden en in de vorm die bij jou past? Ik ben toegewijd aan hoe jij wilt overbrengen. Daarvoor gaan we samen zitten, jij vertelt en ik luister. Bel mij voor een afspraak, dat is geheel vrijblijvend.

Marion 06 138 368 71

Bergen NH, Alkmaar, Zaandam, Amsterdam, Haarlem, Utrecht

Leave a Reply

© 2020 Marion van Dam | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.