Close

Are You Watching?

Hallo en welkom op mijn website!

Laat mij spelen met woord en beeld.. Met een rots aan ervaring in het zelfstandig uitvoeren van werk dat mij altijd weer blij maakt, heb ik mij op velerlei gebied en ook steeds breder en creatiever mogen ontwikkelen vwb het visuele en tekstuele aspect van een product of dienst.

Heb je behoefte aan lekker lopende bewoordingen voor je folder, nieuwsbrieven of magazine? Of wil je een interview of blog uit laten werken tot een gretig gelezen item? Na een gedegen, heldere intake, vind ik altijd een invalshoek. Ik kan je bestaande webcontent uitwerken of schrijven en redactionele, journalistieke en commerciële teksten verzorgen. In een unieke vorm en met exact de juiste woorden help ik jou je verhaal vertellen, waarna het document klaar is voor publicatie! Dit kan freelance vanaf mijn eigen werkstoel of, als je dat prettig vindt, zitten we naast elkaar en schrijven we samen. Soms neem ik desgewenst een werkplek in op je bedrijf voor de duur van de opdracht. Veel is mogelijk! 

 

06 138 368 71

Egmond aan den Hoef Alkmaar Amsterdam

Leave a Reply

© 2019 Marion van Dam | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.