Close

Are You Watching?

Hallo en welkom op mijn website! 

Verlang je naar soepel lopende bewoordingen voor je redactionele, journalistieke, commerciële of persoonlijke teksten? In jouw eigen vorm en met exact de juiste woorden help ik jou je verhaal vertellen.

Misschien schrijf je een boek over een bijzondere periode in je leven en heb je het verhaal helder in je hoofd maar weet je niet hoe te beginnen of mis je de vorm of woorden om de situatie en je gevoel te omschrijven. Bel mij eens voor een afspraak, dat is geheel vrijblijvend.

Als ik een opdracht aanneem, kan ik werken vanuit mijn eigen werkruimte of, als je dat prettig vindt, zitten we naast elkaar en schrijven we samen.

Voor informatie over mijn werk en opdrachten: 06 138 368 71

Regio: Bergen NH, Amsterdam

Leave a Reply

© 2020 Marion van Dam | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.